Gå till innehåll
Landsbro IF Skidklubb
Landsbro IF Skidklubb

Medlemsavgifter 2022/2023

Fel pris/belopp på fakturor för medlemsavgifter

På årsmötet i oktober -2021 beslutades det att justera upp vissa medlemsavgifter för kommande år. Nyligen skickades ett medlemsbrev ut med de nya avgifterna listade, och samtidigt bifogades en faktura på medlemsavgifter. Pga av en informationsmiss fick fakturorna en medlemsavgift som var med fg års priser. Vi beklagar detta misstag, och eftersom ett misstag begåtts från föreningens sida har det beslutats att acceptera inbetalningar som görs med det pris/belopp som står på fakturan.

Publicerad: 2022-09-30

Senast uppdaterad: 2023-01-04

Författare: Daniel Andersson

Postadress
Landsbro IF Skidklubb
Parken, Sävsjövägen
574 72 Landsbro

Besöksadress
Parken, Sävsjövägen
574 72 Landsbro

Kontakta oss
info@landsbroifskidor.se