Gå till innehåll
Landsbro IF Skidklubb
Landsbro IF Skidklubb

Smålands skidförbund

Emelie besökte årsmötet

23SEP202212:40

Det var fint besök på årets årsmöte när Emelie Wikström höll ett föredrag om livet som alpinåkare i världstoppen.


Onsdagen 21/9 hade Sm. SF årsmöte på Vrigstad Värdshus. Kvällen började med årsmötesförhandlingar som leddes av Göran Nilsson och efter detta var det dags för den sedvanliga soppan. Sen välkomnades Emelie Wikström som höll ett intressant och uppskattat föredrag om sina år i det alpina landslaget. Emelie -som under hela sin karriär har fortsatt tävla för moderklubben IFK Sävsjö- berättade om glädje och höjdpunkter, men också om elitidrottens baksidor och svårigheter. Publiken fick också möjlighet att ställa frågor och när alla var nöjda tackade vice ordförande Boo Nordin Emelie för allt hon har gjort för småländsk skidåkning under åren.

Publicerad: 2022-12-27

Senast uppdaterad: 2022-12-27

Författare: Fredrik Hansson

Postadress
Landsbro IF Skidklubb
Parken, Sävsjövägen
574 72 Landsbro

Besöksadress
Parken, Sävsjövägen
574 72 Landsbro

Kontakta oss
info@landsbroifskidor.se